ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα της Πειραιώς

a8hnalhstei_5
a8hnalhstei_3

Κινηματογραφική ληστεία έλαβε χώρα σήμερα 14:15  σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Λεωφόρο Κηφισίας απέναντι από την ΓΑΔΑ. Σύμφωνα πληροφορίες από την αστυνομία οι τέσσερις δράστες, εισέβαλαν οπλισμένοι σταδιακά στο υποκατάστημα και αφού ακινητοποίησαν τους οχτώ υπαλλήλους και πέντε πολίτες που βρισκόντουσαν εκείνη την στιγμή μέσα πήραν χρήματα από τα ταμεία ενώ παραβίασαν θυρίδες πελατών αφαιρώντας το περιεχόμενό τους. 

kinimatografiki-listeia-se-ypokatastima-tis-peiraios0

Οι δράστες παρέμειναν στο εσωτερικό του καταστήματος για περισσότερες από δύο ώρες κρατώντας σε καθεστώς ομηρίας τους εργαζόμενους.

kinimatografiki-listeia-se-ypokatastima-tis-peiraios1

Η ληστεία δεν έγινε αντιληπτή από την ΕΛ.ΑΣ ή την διοίκηση της τράπεζας παρά μετά την αποχώρηση των ληστών δύο ώρες αργότερα. Σημειώνεται ότι οι δράστες είχαν στην κατοχή τους και χρησιμοποίησαν σύγχρονα διαρρηκτικά εργαλεία και συσκευές οξυγονοκόλλησης τα οποία χρησιμοποίησαν για να διαρρήξουν 21 θυρίδες προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές.

kinimatografiki-listeia-se-ypokatastima-tis-peiraios2

Για τον λόγο αυτό το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό αύριο.  Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ ενημερώθηκε και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι οι δράστες προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.