Κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα της Πειραιώς

Κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα της Πειραιώς

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κινηματογραφική ληστεία έλαβε χώρα σήμερα 14:15  σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Λεωφόρο Κηφισίας απέναντι από την ΓΑΔΑ. Σύμφωνα πληροφορίες από την αστυνομία οι τέσσερις δράστες, εισέβαλαν οπλισμένοι σταδιακά στο υποκατάστημα και αφού ακινητοποίησαν τους οχτώ υπαλλήλους και πέντε πολίτες που βρισκόντουσαν εκείνη την στιγμή μέσα πήραν χρήματα από τα ταμεία ενώ παραβίασαν θυρίδες πελατών αφαιρώντας το περιεχόμενό τους. 

Κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα της Πειραιώς-1

Οι δράστες παρέμειναν στο εσωτερικό του καταστήματος για περισσότερες από δύο ώρες κρατώντας σε καθεστώς ομηρίας τους εργαζόμενους.

Κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα της Πειραιώς-2

Η ληστεία δεν έγινε αντιληπτή από την ΕΛ.ΑΣ ή την διοίκηση της τράπεζας παρά μετά την αποχώρηση των ληστών δύο ώρες αργότερα. Σημειώνεται ότι οι δράστες είχαν στην κατοχή τους και χρησιμοποίησαν σύγχρονα διαρρηκτικά εργαλεία και συσκευές οξυγονοκόλλησης τα οποία χρησιμοποίησαν για να διαρρήξουν 21 θυρίδες προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα της Πειραιώς-3

Για τον λόγο αυτό το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό αύριο.  Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ ενημερώθηκε και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι οι δράστες προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή