Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του επιχειρηματία Αλ. Μπακατσέλου

Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του επιχειρηματία Αλ. Μπακατσέλου

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πλήθος κόσμου, επιχειρηματίες και πολιτικοί παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Μπακατσέλου στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, που έγινε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Άνθιμου.

Από τον κόσμο του «επιχειρείν», το τελευταίο αντίο στον 84χρονο επιχειρηματία, που απεβίωσε χθες, είπε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βόρειας Ελλάδας, Αθανάσιος Σαββάκης και αναφερόμενος στην προσφορά του αποθανόντος στην βορειοελλαδική βιομηχανία, τον ευχαρίστησε για την παρακαταθήκη που άφησε στη νέα γενιά των επιχειρηματιών.

Επικήδειο εκφώνησε επίσης και ο Σεβ. Μητροπολίτης Φιλαδελφείας Μελίτων από την Κωνσταντινούπολη, ενώ ο Μητροπολίτης 'Ανθιμος κάλεσε όσους τον γνώριζαν να προσευχηθούν για να αναπαυθεί η ψυχή του.

Επισημαίνεται ότι το προαύλιο της εκκλησίας γέμισε από περισσότερα από 160 στεφάνια, που απέστειλαν μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Αλέξανδρος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας, η πρεσβεία του Βελγίου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, η διοικούσα επιτροπή της ΝΔ, ο ΣΒΒΕ, τα Επιμελητήρια της πόλης, η ΔΕΘ, ο ερασιτέχνης Άρης και επιχειρηματίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή