Υποτροφίες από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας σε συνεργασία με το Athens Tech College και το BCA College

Υποτροφίες από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας σε συνεργασία με το Athens Tech College και το BCA College

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ιερά Μητρόπολις Νέας Ἰωνίας καί Φιλαδελφείας με την αμέριστη προσφορά του Athens Tech College καί του BCA College, προσφέρει σε δικαιούχους υποψηφίους σπουδαστές, που θα επιλεγούν βάσει συγκεκριμένων κοινωνικοοικονομικών και ακαδημαϊκών κριτηρίων, 4 μοναδικές υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το Athens Tech College προσφέρεται:

•  1 υποτροφία για το 4ετές πρόγραμμα σπουδών, Βsc in Computer Science.

•  1 υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, Μasters in Advanced Software Engineering ἤ Masters in Business, Innovation and Technology.

Σε συνεργασία με το BCA College προσφέρεται:

•  1 υποτροφία για 4ετές πρόγραμμα σπουδών, in Business Management (Innovation and Entrepreneurship) ή Business Management (Digital Marketing) ἤ Accounting and Finance ή Shipping.

•  1 υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, MBA ἤ Masters in Shipping ἤ Masters in Shipping (online).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως για περισσότερες πληροφορίες (π. Ηλίας Καρατζάς):. Τηλ. 2102753800 (εσωτ. 103 & 104).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή