Εκτός κινδύνου όλοι οι τραυματίες του δυστυχήματος της Αίγινας

Εκτός κινδύνου όλοι οι τραυματίες του δυστυχήματος της Αίγινας

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ικανοποιητικά εξελισσόταν τουλάχιστον έως χθες αργά το απόγευμα η κατάσταση της υγείας των τραυματιών του τραγικού δυστυχήματος της Αίγινας. Από τους δεκαέξι τραυματίες, τρεις παρέμεναν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η υγεία κανενός εξ αυτών.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την 29χρονη αλλοδαπή που μεταφέρθηκε προχθές με μερικό ακρωτηριασμό αριστερής κνήμης στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η νεαρή γυναίκα κρίνεται από τους γιατρούς του νοσοκομείου επιτυχής, ενώ, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, το άκρο της τουρίστριας από την Ουκρανία είναι βιώσιμο και η κατάστασή της σταθερή. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η τουρίστρια υπέστη βαριά συνθλιπτική κάκωση, αποκόλληση δέρματος και ανοιχτό κάταγμα αριστερού κάτω άκρου. Οταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο είχε ακέραια αγγεία και νεύρα, γεγονός που βοήθησε να «σωθεί» το πόδι.

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ διακομίσθηκε από το Κρατικό Νίκαιας, στο οποίο νοσηλευόταν, και ένας 16χρονος που είχε υποστεί σοβαρά τραύματα από το δυστύχημα. Ο λόγος της διακομιδής στο ΚΑΤ είναι για να υποβληθεί σε εγχείρηση αντιμετώπισης καταγμάτων στο πρόσωπο από πλαστικό χειρουργό. Ο αδελφός του 16χρονου που νοσηλευόταν και αυτός στο Κρατικό Νίκαιας έλαβε χθες εξιτήριο, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο θα παραμείνει για λίγα 24ωρα άλλος ένας τραυματίας που φέρει, μεταξύ άλλων, κατάγματα στο θώρακα. Εξιτήριο αναμενόταν να λάβει χθες και ο αστυνομικός τραυματίας που νοσηλευόταν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή