ΟΑΣΘ: Αποζημίωση των κατόχων καρτών απεριορίστων διαδρομών

ΟΑΣΘ: Αποζημίωση των κατόχων καρτών απεριορίστων διαδρομών

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αποζημίωση των κατόχων καρτών απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου), προχωρά με απόφασή του το διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των εργαζομένων. Βάσει της απόφασης, θα αποζημιωθούν οι κάτοχοι καρτών (παντός τύπου) ισχύος μηνών Μαΐου ή /και Ιουλίου ή /και Αυγούστου 2016 για κάθε ημέρα 24ωρης απεργίας ή επίσχεσης από τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ, προκειμένου να μην υποστούν οποιαδήποτε ζημία.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η αποζημίωση θα χορηγείται κατά την προμήθεια της επόμενης κάρτας απεριορίστων διαδρομών (παντός τύπου) από τους δικαιούχους, με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση και παράδοση στα εκδοτήρια του οργανισμού της / των αντίστοιχης /ων κάρτας /ων των μηνών Μαΐου, Ιουλίου και Αυγούστου 2016.Οι κάτοχοι μηνιαίων καρτών του ΟΑΣΘ θα αποζημιωθούν με το 1/30 της αξίας της κάρτας του ΟΑΣΘ για κάθε ημέρα απεργίας. Για παράδειγμα, σε περίπτωση κατόχου μηνιαίας κάρτας που κοστίζει 30 ευρώ και τεσσάρων ημερών απεργίας στη διάρκεια αυτού του μήνα, ο κάτοχος θα μπορέσει να αγοράσει τη νέα κάρτα με 4 ευρώ λιγότερα ή να εισπράξει το αντίτιμο της αποζημίωσης, δηλαδή τα 4 ευρώ, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει ήδη αγοράσει νέα κάρτα στην κανονική τιμή. Ανάλογα θα αποζημιωθούν οι κάτοχοι τριμηνιαίων, εξαμηνιαίων και ετησίων καρτών. Το συνολικό ποσό της αποζημίωσης δεν μπορεί να υπερβαίνει το 25% της κανονικής αξίας της αντίστοιχης προμηθευόμενης κάρτας.

(ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή