Καταστροφές από την κακοκαιρία στα Τρίκαλα

Καταστροφές από την κακοκαιρία στα Τρίκαλα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι και η ισχυρότατη καταιγίδα διάρκειας περίπου μιας ώρας, που έπληξε τον δήμο Τρικκαίων τις τελευταίες ώρες.

Όπως αναφέρεται από τη δημοτική αρχή, ένας πολύ μεγάλος πλάτανος στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρ’ ότι μόλις πριν 4 μήνες είχε κλαδευτεί ακριβώς για να αποφευχθούν τέτοια προβλήματα, ξεριζώθηκε.

Παρόμοια προβλήματα εκρίζωσης δέντρων σημειώθηκαν σε περιοχές όπως πέριξ του μύλου Ματσόπουλου, Λεπτοκαρυά, στην οδό Καλαμπάκας και σε άλλα σημεία, στην περιοχή της Μπάρας, για την οποία απαιτούνται πρόσθετα έργα.

Συνεργεία του δήμου Τρικκαίων, μετέβησαν στα σημεία να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία, όπου τα πεσμένα δέντρα την διέκοπταν, ενώ άλλα συνεργεία, μαζί με συνεργεία της ΔΕΥΑΤ προέβαιναν σε καθαρισμό φρεατίων και μαζί με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων συνέδραμαν στο έργο της άντλησης υδάτων.

Επίσης, προσωπικό της Επιχείρησης ήδη διορθώνει τις βλάβες σε αντλιοστάσια και γεωτρήσεις, στα οποία οι διακοπές ρεύματος δημιούργησαν προβλήματα.

Μάλιστα, οι υπηρεσίες του δήμου συνεχώς μεταβαίνουν σε σημεία της πόλης για να αποκαταστήσουν διάφορα προβλήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή