ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα ΚΕΠ τα δελτία κοινωνικού τουρισμού

apo-ta-kep-ta-deltia-koinonikoy-toyrismoy-2147784

Οι κληρωθέντες των προγραμμάτων κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού, του εκδρομικού προγράμματος και των δελτίων θεάματος του προγράμματος «Λογαριασμός Αγροτικής Εστίας» (ΛΑΕ) ΟΓΑ για το 2016 μπορούν να προσέρχονται σε οποιοδήποτε ΚΕΠ για να παραλάβουν τα δελτία τους έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.

Οι δικαιούχοι πρέπει να προβούν έγκαιρα σε κράτηση δωματίου, παραλαμβάνοντας την επιβεβαίωση κράτησης (voucher) από το κατάλυμα της επιλογής τους. Εως τις 29 Αυγούστου 2016 θα μπορούν να εισέρχονται στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ «Καταχώριση κράτησης δωματίου» και να καταχωρίζουν είτε οι ίδιοι είτε μέσω ΚΕΠ τα στοιχεία της κράτησης τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από την προσέλευσή τους στο τουριστικό κατάλυμα. Η διαδικασία είναι υποχρεωτική για την παραλαβή των δελτίων των εν λόγω προγραμμάτων από τα ΚΕΠ, στα οποία θα εμφανίζονται προεκτυπωμένα η επωνυμία και άλλα στοιχεία του τουριστικού καταλύματος στο οποίο έκανε κράτηση ο δικαιούχος.

Με στόχο την απορρόφηση του συνόλου των δελτίων και προκειμένου να επωφεληθεί όσο γίνεται μεγαλύτερος αριθμός δικαιούχων που πραγματικά ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ, μετά την 31η Αυγούστου 2016 και ειδικότερα από τις 5 Σεπτεμβρίου 2016 τα αδιάθετα δελτία, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και εκείνα που δεν παρελήφθησαν από τους κληρωθέντες δικαιούχους, θα διανέμονται με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ σε όσους από τους δικαιούχους κατέθεσαν αίτηση συμμετοχής στα αντίστοιχα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ για το 2016.