Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης παράνομων φαρμάκων

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης παράνομων φαρμάκων

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κύκλωμα που διακινούσε παράνομα φάρμακα εξαρθρώθηκε από την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με επιθεωρητές από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που έλαβε χώρα την Πέμπτη σε περιοχή της Αττικής, συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης φαρμακαποθήκης, 49 ετών και δύο εργαζόμενοι, ηλικίας 58 και 46 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, της νοθείας τροφίμων, κατά συναυτουργία και της μη επίδειξης πίνακα προσωπικού.

Σημειώνεται ότι η φαρμακαποθήκη λειτουργούσε χωρίς να διαθέτει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά – παραστατικά για κατοχή φαρμάκων και χονδρική πώληση, με συνέπεια από την παράνομη διακίνηση να προκύπτει κίνδυνος αλλοίωσης και επιμόλυνσης των φαρμάκων και κατ΄ επέκταση απειλή για τη δημόσια υγεία.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή