ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστός ο δρόμος Αθηνών – Τριπόλεως – Καλαμάτας, στο 222ο χιλιόμετρο

kleistos-o-dromos-athinon-amp-8211-tripoleos-amp-8211-kalamatas-sto-222o-chiliometro-2149712

Κλειστός παραμένει για δεύτερη ημέρα ο αυτοκινητόδρομος Αθηνών – Τριπόλεως – Καλαμάτας, στο 222ο χιλιόμετρο, στο ύψος του Αγίου Φλώρου Μεσσηνίας και στα δύο ρεύματα και η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας- Τρίπολης, λόγω της συσσώρευσης των υδάτων.

   Επίσης, παραμένουν τα κυκλοφορια προβλήματα στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Ασπροχώματος – Πύλου, στην είσοδο της Μεσσήνης και συγκεκριμένα στη γέφυρα του Παμίσου. Σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές του νομού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

   Στη Λακωνία, κατέβηκε η στάθμη των νερών και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στα χωριά Ταξιάρχης, Έλος και Λεήμονας στον κάμπο του Ευρώτα, που ήταν αποκλεισμένα από χθες το μεσημέρι ως σήμερα τα ξημερώματα.

   Επιπλέον στη Λακωνία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δρόμο Σκάλα – Βλαχιώτη και υπάρχει μόνο διακοπή κυκλοφορίας στο 13ο χιλιόμετρο της οδού Σκάλας – Γερακίου στο ύψος του χωριού Βρονταμά, από το 1ο έως το 1,3 χιλιόμετρο ου δρόμου Απιδέας – Αγίου Δημητρίου Ζάρακος στην Απιδιά και από το 1,6 έως το 1,8 χιλιόμετρο του δρόμου Γούβες – 'Αγιος Δημήτριος, στο χωριό Γούβες.

(πηγή ΑΠΕ -ΜΠΕ)