Ειδικός φρουρός σκότωσε ομογενή από το Καζακστάν για ασήμαντη αφορμή

Ειδικός φρουρός σκότωσε ομογενή από το Καζακστάν για ασήμαντη αφορμή

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός από τα πυρά ειδικού φρουρού έπεσε άνδρας ηλικίας 30 ετών από το Καζακστάν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις έξι το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Ιφιγενείας 33 στην Καλλιθέα όταν οι δύο άνδρες που ήταν ένοικοι της ίδιας πολυκατοικίας διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα ο ειδικός φρουρός να βγάλει το όπλο και να τραυματίσει θανάσιμα τον 30χρονο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ομογενής είχε κάνει χθες κάποια εκδήλωση στο σπίτι του και ο αστυνομικός είχε καταγγείλει τον γείτονά του στην άμεση δράση για διατάραξη κοινής ησυχίας. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο έκαναν συστάσεις στον 30χρονο με αποτέλεσμα αυτός να πάει σήμερα στο διαμέρισμα του ειδικού φρουρού για να ζητήσει τον λόγο.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αστυνομικός, ο ομογενής τον γρονθοκόπησε και πάνω στον καυγά ο ειδικός φρουρός τον πυροβόλησε μια φορά στα πλευρά τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Ο ειδικός φρουρός που συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος υπηρετούσε στο Α.Τ. Συντάγματος και έμενε στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας μαζί με τη γυναίκα του. Ο ομογενής έμενε στο ημιυπόγειο.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή