Κτηματογράφηση 24 περιοχών στην Αχαΐα

Κτηματογράφηση 24 περιοχών στην Αχαΐα

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εναρξη κτηματογράφησης τη Δευτέρα για 24 περιοχές της Αχαΐας. Ξεκινά η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας στις περιοχές Αγ. Βασιλείου Πατρών, Ακταίου, Αραχωβίτικων, Βραχναίικων, Δρεπάνου, Ελικίστρας, Καμινίων, Κάτω Καστριτσίου, Κρήνης, Μιντιλογλίου, Μονοδενδρίου, Οβριάς, Παραλίας, Πετρωτού, Πλατανίου, Ρίου, Ρογίτικων, Σαραβαλίου, Σουλίου, Τσουκαλαίικων και Ψαθόπυργου του δήμου Πατρέων και Αλισσού, Κάτω Αλισσού και Κάτω Αχαΐας του δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Οι δηλώσεις μπορούν να κατατεθούν είτε στα γραφεία κτηματογράφησης (στο πρώην δημαρχείο Ρίου για τις περιοχές του δήμου Πατρέων και στο δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας για εκείνες του συγκεκριμένου δήμου), ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.ktimatologio.gr.

Η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων ιδιοκτησίας είναι στις 12/12 για τους κατοίκους εσωτερικού και στις 13/3 για τους κατοίκους εξωτερικού και το ελληνικό Δημόσιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή