Προβλήματα από τη βραδινή καταιγίδα στην πόλη του Άργους

Προβλήματα από τη βραδινή καταιγίδα στην πόλη του Άργους

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η καταιγίδα που σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στην Αργολίδα προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στην πόλη του Άργους, όπου σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα. Πολλοί δρόμοι έγιναν αδιάβατοι, κυριολεκτικά μετατράπηκαν σε χείμαρροι και η αστυνομία αναγκάστηκε να διακόψει για αρκετή ώρα τη ροή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κορίνθου, στη βόρεια είσοδο της πόλης, στο ύψος του νοσοκομείου, καθώς και στην έξοδο της πόλης προς Ναύπλιο, στον 'Αγιο Βασίλειο.

Πολλά ισόγεια και υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων στην πόλη πλημμύρισαν, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη προληπτικά και απομάκρυνε από τα σπίτια τους σε δύο περιπτώσεις, για να μην κινδυνεύσουν, έναν ηλικιωμένο με κινητικά προβλήματα και μία γυναίκα με προβλήματα όρασης.

Συνολικά το κέντρο της Πυροσβεστικής δέχτηκε 43 κλήσεις για παροχή βοήθειας άντλησης υδάτων, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη άρχισε σταδιακά να ομαλοποιείται μετά τις έντεκα το βράδυ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή