Συγκέντρωση μνήμης για τον Π. Φύσσα με μικροένταση στο Κερατσίνι

Συγκέντρωση μνήμης για τον Π. Φύσσα με μικροένταση στο Κερατσίνι

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μικροένταση σημειώθηκε το απόγευμα στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και Τσαλδάρη από ομάδα ατόμων, μετά την πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι.

Άγνωστοι στην οδό Παύλου Φύσσα πέταξαν πέτρες σε υποκατάστημα τράπεζας προκαλώντας φθορές. Άλλη ομάδα νεαρών έβαλε φωτιά σε κάδους σκουπιδιών, ενώ εκτόξευσαν φωτοβολίδες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Νωρίτερα μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, ενώ για σήμερα το βράδυ έχει προγραμματιστεί βουβή διαμαρτυρία στην οποία θα συμμετέχουν και οι γονείς τού αδικοχαμένου μουσικού.

Στην περιοχή υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σε πολλούς δρόμους γύρω από το μνημείο του Παύλου Φύσσα έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των οχημάτων

Αύριο Κυριακή στις 19:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ραπ συναυλία «Rap Monster Fest», στο Καστράκι -Δραπετσώνα (πλησίον ΗΣΑΠ).

Συγκέντρωση μνήμης και στη Θεσσαλονίκη 

Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Στη συνέχεια ξεκίνησε πορεία από την Καμάρα που πέρασε από τις οδούς Εγνατία, Αντιγονιδών, Αγίου Δημητρίου, Ιασωνίδου και επέστρεψε και πάλι στην Καμάρα. Εκεί ορισμένα άτομα έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων επί της οδού Εγνατίας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή