Deree: Ξεκινούν ταχύρρυθμα μαθήματα, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος

Deree: Ξεκινούν ταχύρρυθμα μαθήματα, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόγραμμα εντατικών μαθημάτων και φέτος – δυνατότητα σε φοιτητές να ενταχθούν στο πρώτο έτος σπουδών – Έναρξη στις 12 Οκτωβρίου

Για ακόμη μία χρονιά, το DereeThe American College of Greece προσφέρει το πρόγραμμα ταχύρρυθμων μαθημάτων, λόγω του ιδιαίτερα αυξημένου ενδιαφέροντος, δίνοντας τη δυνατότητα σε υποψήφιους φοιτητές, οι οποίοι τώρα αποφασίζουν για την ακαδημαϊκή τους πορεία, να ενταχθούν στο πρώτο έτος σπουδών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για εντατικά μαθήματα, τα οποία φέτος ξεκινούν στις 12 Οκτωβρίου, με στόχο οι φοιτητές που θα ξεκινήσουν τώρα να καλύψουν την απαραίτητη ύλη του α’ εξαμήνου και να συνεχίσουν κανονικά τις σπουδές τους το β’ εξάμηνο.

Ήδη για την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-17, που ξεκίνησε στα μέσα Σεπτεμβρίου, περισσότεροι από 770 φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό επέλεξαν το Deree για τις σπουδές τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Deree προσφέρει 27 σύγχρονα προγράμματα σε πλήθος πεδίων και με αυξημένη ζήτηση στην παγκόσμια αγορά εργασίας – από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τις Ανθρωπιστικές, Κοινωνικές και Περιβαλλοντικές επιστήμες, ως τις Καλές Τέχνες – παρέχοντας στους φοιτητές τη δυνατότητα να συνδυάσουν επιστημονικά πεδία για τη δημιουργία καινοτόμων εξειδικεύσεων.

Το αυξημένο ενδιαφέρον που καταγράφεται και φέτος για το πρόγραμμα ταχύρρυθμων μαθημάτων επιβεβαιώνει την αναγνώριση και καταξίωση του Deree ως κορυφαία επιλογή σπουδών. Οι φοιτητές που επιλέγουν το Deree εξελίσσονται ακαδημαϊκά σε ένα διεθνές περιβάλλον, με ευκαιρίες για σπουδές και σε διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, με επαγγελματικές ευκαιρίες μέσω πρακτικής άσκηση σε κορυφαίες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ αποκτούν πτυχίο που είναι αναγνωρισμένο σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Επιπλέον, το Deree δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξη των φοιτητών, έχοντας αναπτύξει ένα ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης που θα προσφέρει φέτος 3,5 εκατ. ευρώ συνολικά,  σε κάθε φοιτητή με βαθμό Απολυτηρίου πάνω από 17 και σε φοιτητές με αποδεδειγμένη οικονομική ανάγκη. Είναι ενδεικτικό ότι το 92% των σπουδαστών που αιτήθηκαν πέρυσι οικονομική ενίσχυση, έλαβαν κάποιας μορφής υποτροφία.

Συνοπτικά, κάποια αξιοσημείωτα μεγέθη:

  • 770 νέοι φοιτητές ξεκίνησαν ήδη μαθήματα στο Deree τον Σεπτέμβριο του 2016

  • 39 νέοι υπότροφοι εντάσσονται στο πρόγραμμα υποτροφιών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που δίνει σε φοιτητές ΑΕΙ τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα στο Deree

  • Περισσότεροι από 200 φοιτητές σπουδάζουν παράλληλα στα ΑΕΙ και στο Deree

  • 148 νέοι σπουδαστές προέρχονται από χώρες του εξωτερικού

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προπτυχιακά προγράμματα του Deree και τη δυνατότητα υποτροφίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με έναν Σύμβουλο Εγγραφών στο 210 600 9800 (εσωτ. 1410) ή να επισκεφθούν το www.acg.edu.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή