Ένα εξειδικευμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που βάζει τους φοιτητές στο… μυαλό του μέσου καταναλωτή

Ένα εξειδικευμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που βάζει τους φοιτητές στο… μυαλό του μέσου καταναλωτή

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για όσους θέλουν να αποκρυπτογραφήσουν τα μυστήρια της ανθρώπινης ψυχολογίας, το BCA College προσφέρει ένα εξειδικευμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που βάζει τους φοιτητές στο… μυαλό του μέσου καταναλωτή. Οδηγοί στις.. περιπλανήσεις στον «λαβύρινθο» της ανθρώπινης ψυχολογίας είναι έμπειροι καθηγητές, ειδικευμένοι στο αντικείμενο, κάτοχοι διδακτορικών διπλωμάτων από τα καλύτερα πανεπιστήμια του χώρου.

Tο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ψυχολογία Καταναλωτή [Consumer Psychology] αποτελεί μία καινοτομία του BCA που εξασφαλίζει την εις βάθος ανάλυση της συμπεριφοράς του ανθρώπινου παράγοντα στο ρόλο του καταναλωτή, κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες και μελετώντας τις ανάγκες του.

Η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία είναι οι μοναδικές διέξοδοι από την κρίση που διανύουμε. Και δεν υπάρχει ισχυρότερο «όπλο» στο «οπλοστάσιο» κάθε επίδοξου επιχειρηματία, από την κατανόηση των αναγκών της αγοράς και των πελατών του. Αυτό ακριβώς προσφέρει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του BCA.

Δείχνοντας πάντα κατανόηση στις ανάγκες των φοιτητών, το BCA παρέχει τη δυνατότητα οικονομικής στήριξης από το Ταμείο Υποτροφιών, ενώ το ωράριο φοίτησης είναι βραδινό, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μονοετή και διετή κύκλο σπουδών, ώστε να μπορούν οι φοιτητές μας να ανταποκρίνονται παράλληλα και στις εργασιακές τους υποχρεώσεις.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, προσφέρουμε στους φοιτητές μας όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες μέσω του BCA Incubator, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον επιχειρηματικό φορέα Found.ation, Αλλά και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών, το BCA στηρίζει τους αποφοίτους του στα πρώτα τους βήματα, φροντίζοντας για την επαγγελματική τους αποκατάσταση μέσω του Career Office.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή