Εκπτωτη κήρυξε ο δήμος Αθηναίων τη διοίκηση του Γηροκομείου Αθηνών

Εκπτωτη κήρυξε ο δήμος Αθηναίων τη διοίκηση του Γηροκομείου Αθηνών

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έκπτωση της διοίκησης του Γηροκομείου Αθηνών, αποφάσισε ο δήμος Αθηναίων. Στη χθεσινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας ενέκρινε τον διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, η διοίκηση του Γηροκομείου «ελέγχεται για πολλά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, μεταξύ των οποίων αυτά της απιστίας και της υπεξαίρεσης σε βάρος του Ιδρύματος και την περιουσίας του και άλλα που, μετά από πολύχρονη έρευνα και ανάκριση, στοιχειοθέτησε η Εισαγγελία και ο Ανακριτής κατά εγκλημάτων Διαφθοράς».

Επίσης, στην ανακοίνωση σημειώνεται πως «επί σειρά ετών βρίσκεται στο επίκεντρο αρνητικής δημοσιότητας και σήμερα υπολειτουργεί» και προστίθεται: «η απόφαση του δήμου Αθηναίων για έκπτωση της διοίκησης, εδράζεται στην άρνηση της διοίκηση του Γηροκομείου, υπό τον αρχιμανδρίτη Προκόπιο Μπούμπα, να συμμορφωθεί στον νόμο, αρνούμενη με κάθε τρόπο, ακόμα και με φυσική παρεμπόδιση, κάθε έλεγχο και εποπτεία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή