Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών – Τραυματίστηκε αστυνομικός

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένταση σημειώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα στην Καισαριανή, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Πανελλαδικός Σύνδεσμος Αγωνιστών Εαμικής Εθνικής Αντίστασης, για την παράδοση του Σκοπευτηρίου από την κυβέρνηση στον δήμο και τους κατοίκους της περιοχής.

Περίπου 120 άτομα, κυρίως από την Λαϊκή Ενότητα, την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, και άλλες οργανώσεις που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Καισαριανής, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, κινήθηκαν προς το Σκοπευτήριο, όπου μιλούσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αποτέλεσμα να υπάρξει μικροσυμπλοκή με τις ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, που είχαν σχηματίσει φραγμό στην συμβολή των οδών Πανιωνίου και Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους διαδηλωτές κάνοντας περιορισμένη χρήση δακρυγόνων, οι οποίοι επέστρεψαν στην πλατεία Καισαριανής, χωρίς να υπάρξει συνέχεια στα επεισόδια.

Κατά την συμπλοκή, σύμφωνα με την Αστυνομία, τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός, ο οποίος διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή