ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισβολή «Ρουβίκωνα» σε εκδήλωση με ομιλητές Τσακαλώτο και Σταθάκη

eisvoli-royvikona-se-ekdilosi-me-omilites-tsakaloto-kai-stathaki-2153957

Παρέμβαση σε πολιτική προσυνεδριακή εκδήλωση που βρισκόταν σε εξέλιξη στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», με ομιλητές τους κ.κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Σταθάκη πραγματοποίησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μέλη της ομάδας πέταξαν φέιγ βολάν στον χώρο της εκδήλωσης, με θέμα «η διακυβέρνηση και οι διοικήσεις των τραπεζών και οι ρυθμίσεις για τα "κόκκινα" επιχειρηματικά δάνεια».

«Επιλέξαμε να παρέμβουμε στην πολιτική εκδήλωση με ομιλητές Σταθάκη και Τσακαλώτο. Τέτοιες εκδηλώσεις έχουν τη λογική να χτίσουν την προπαγανδιστική αφήγηση στη συγκυρία και για τα θέματα που επεξεργάζονται. Ως αναρχικοί λοιπόν, που αντιμετωπίζουμε τον σύριζα ως μια "σοβαρή αστική δύναμη εξουσίας" επιλέγουμε να βάλουμε σφήνα σε αυτή τη διαδικασία. Ως αναρχικοί δεν έχουμε λόγο να σεβόμαστε, "σοβαρές αστικές πολιτικές δυνάμεις εξουσίας", κανένα πρώην και νυν ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο καλούμε καθέναν και καθεμιά από τη δική μας κοινωνική και ταξική θέση να κάνει», αναφέρει ο «Ρουβίκωνας» σε τοποθέτησή του σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουστιαστικού χώρου.