Βράβευση ειδικού φρουρού με το τιμητικό μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός»

Βράβευση ειδικού φρουρού με το τιμητικό μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός»

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τιμητικό μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός» καθώς και τιμητικό δίπλωμα έλαβε σήμερα, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης στα Χανιά, ο ειδικός φρουρός, Άνθιμος Καλλιβρετάκης. Ο ειδικός φρουρός τιμήθηκε για ιδιαίτερα διακεκριμένη και εξαίρετη πράξη λαμβάνοντας την διάκριση από τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ο βραβευθείς, με κίνδυνο της ζωής του, την 13 προς 14 Ιανουαρίου του 2012 εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία μαζί με ακόμη έναν αστυνομικό εντόπισε, δύο άτομα τα οποία έφεραν όπλο (Kalashnikov) και σε προγενέστερο χρόνο είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία, στα Μέγαρα Αττικής. Ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική πράξη του ειδικού φρουρού.

(πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή