ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Νατάσα Παζαϊτη, εκπρόσωπος της Ελλάδας στο διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

h-natasa-pazaiti-ekprosopos-tis-elladas-sto-diethni-fotografiko-diagonismo-eyaisthitopoiisis-gia-ton-karkino-toy-mastoy-2154191

Σε μία διαφορετική μάχη, αυτή της φωτογραφίας, αλλά με τον ίδιο στόχο, την ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού ρίχνεται η κ. Νατάσα Παζαϊτη.

Πρόκειται για το διαγωνισμό της Pink Glove, μιας διεθνούς οργάνωσης η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Πέρυσι ως μέσο για την προώθηση του μηνύματος επιστρατεύτηκε ο χορός (pink glove dance). Φέτος τη σκυτάλη παίρνει η φωτογραφία.

Η Νατάσα Παζαΐτη, γενική χειρουργός – ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού, λαμβάνει μέρος για δεύτερη φορά στην εκστρατεία pink glove, ως η μόνη ελληνική συμμετοχή. https://www.facebook.com/KentroMastouEmbio/?fref=ts

Η δημοφιλέστερη φωτογραφία θα γίνει εξώφυλλο στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook και θα δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σε όλον τον κόσμο.

Η ελληνική πρόταση, με τίτλου Helping Hand, στέλνει συγκεκριμένο μήνυμα: Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί.

Οι προτάσεις ψηφίζονται αποκλειστικά μέσω του Facebook, (https://www.facebook.com/KentroMastouEmbio/?fref=ts) με την ελληνική πρόταση να φιλοδοξεί να αξιοποιήσει την τέχνη ως το μέσο που μεγιστοποιεί το μήνυμα.