Έβρος: Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητών

Έβρος: Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητών

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνολικά 26 άτομα, παράτυπους μετανάστες και πρόσφυγες, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνέλαβαν το τελευταίο διήμερο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα, η μία ομάδα των 10 Σύριων και 3 Ιρανών υπηκόων, η οποία εισήλθε παράνομα στη χώρα από την Τουρκία, εντοπίστηκε σε δύο Ιδιωτικής Χρήσης Επιβατικά Αυτοκίνητα, που οδηγούσαν ένας 45χρονος και ένας 26χρονος υπήκοοι Ρουμανίας, στην επαρχιακή οδό Μεταξάδων-Μικρού Δερείου.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο 52χρονος διακινητής, υπήκοος Βουλγαρίας, μετέφερε τους εννέα Αφγανούς, δύο Ιρακινούς, έναν Σύριο και έναν Ιρανό, στοιβαγμένους σε δύο ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στην καρότσα Ιδιωτικής Χρήσης Φορτηγού αυτοκινήτου, το οποίο ήταν φορτωμένο με ξυλεία. Ο έλεγχος του οχήματος και ο εντοπισμός των διακινούμενων σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, μεταξύ Κήπων και Αλεξανδρούπολης.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή