Η «Αποστολή» στηρίζει 2.182 οικογένειες στη Θράκη τη Λέσβο και τη Λήμνο

Η «Αποστολή» στηρίζει 2.182 οικογένειες στη Θράκη τη Λέσβο και τη Λήμνο

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για 5ο συνεχόμενο μήνα ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», παρέδωσε  σε 2.182 οικογένειες των ακριτικών περιοχών της Θράκης, της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου,  δέματα αγάπης.

Πολυμελής αντιπροσωπεία της «Αποστολής» επισκέφθηκε  την Αλεξανδρούπολη,  το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα, την  Κομοτηνή, την Ξάνθη,  την Μυτιλήνη  και την  Καλλονή στη Λέσβο και  τη Λήμνο και σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις διέθεσαν τα δέματα. Επίσης  είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν με τους κατοίκους των περιοχών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού κ. Κωνσταντίνος  Δήμτσας υπογράμμισε ότι  «για τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο κάθε ακριτική γωνιά της πατρίδας μας αποτέλεσε, από την πρώτη στιγμή της οικονομικής κρίσης, προτεραιότητα» και πρόσθεσε  «το ενδιαφέρον  της «Αποστολής»  παραμένει άσβεστο για  τις χιλιάδες των οικογενειών, που έχουν χάσει τις δουλειές τους, έχουν δει τη ζωή τους να αλλάζει, δυστυχώς, προς το χειρότερο, δίχως οι ίδιοι να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι για να βελτιώσουν τις ζωές τους».

Τέλος κ. Δήμτσας υπογράμμισε:  «πως η Εκκλησία δεν πρόκειται να  τους εγκαταλείψει και, στο μέτρο των δυνάμεών της, θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα τους για να καλύπτει όσο μπορεί τις ανάγκες τους».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή