Τέλος ο Ντεκότ από το Μουσείο Μπενάκη

Τέλος ο Ντεκότ από το Μουσείο Μπενάκη

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη λύση της συνεργασίας τους αποφάσισαν ο Olivier Descotes και η Διοικητική Επιτροπή του Μουσείου Mπενάκη, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες της «Κ»

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Μουσείου:

«O Διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη κύριος Olivier Descotes και η Διοικητική Επιτροπή του Μουσείου Mπενάκη αποφάσισαν από κοινού τη λύση της συνεργασίας τους.

Εκ μέρους του Μουσείου Μπενάκη, η Πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής κυρία Αιμιλία Γερουλάνου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κύριο Descotes για τις υπηρεσίες του και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο για το μέλλον.»

Τις τελευταίες ημέρες, όπως είχε γραφτεί και στην «Κ», υπήρχαν σοβάρες ενδείξεις για υποβολή παραίτησης από την πλευρά του Ντεκότ και παρουσίαζαν ένα κλίμα αναστάτωσης στο Μουσείο Μπενάκη.

Η επιλογή του σαραντάρη Γάλλου, που μέχρι τον Αύγουστο του 2015 ήταν διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου της Αθήνας, είχε γίνει κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού. Το φιλότεχνο κοινό την είχε υποδεχθεί με ανακούφιση και ενθουσιασμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή