Σοβαρό περιστατικό σχολικού εκφοβισμού σημειώθηκε στην Κω

Σοβαρό περιστατικό σχολικού εκφοβισμού σημειώθηκε στην Κω

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ακόμα σοβαρό περιστατικό σχολικού εκφοβισμού σημειώθηκε, αυτή τη φορά έξω από το 2ο Γυμνάσιο Κω.

Το θύμα του βίαιου ξυλοδαρμού, 15χρονος μαθητής της Γ’ Γυμνασίου, είχε ζητήσει από συμμαθητή του μικρότερου, 14χρονου, αδελφού του να πάψει να τον παρενοχλεί.

Αντί αυτού την επόμενη μέρα ο εν λόγω μαθητής, εξοργισμένος, και με τη βοήθεια άλλων οκτώ συμμαθητών του, έστησαν «καρτέρι» στον 15χρονο έξω από το σχολείο, όπου του επιτέθηκαν γρονθοκοπώντας σε πρόσωπο και σώμα.

Ταυτόχρονα, άλλοι μαθητές που υπήρξαν παρόντες στο συμβάν, όχι μόνον δεν μεσολάβησαν, ώστε αυτό να λήξει αναίμακτα, αλλά το βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους…

Ο 14χρονος ηθικός αυτουργός της επίθεσης τιμωρήθηκε με τριήμερη αποβολή, ενώ οι γονείς των εμπλεκόμενων στον ξυλοδαρμό παιδιών κλήθηκαν από τον εισαγγελέα.

Οι γονείς του θύματος προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μηνύσεις, ενώ παράλληλα ζήτησαν την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή