Διακινητής ναρκωτικών δάγκωσε αστυνομικούς για να αποφύγει τη σύλληψη

Διακινητής ναρκωτικών δάγκωσε αστυνομικούς για να αποφύγει τη σύλληψη

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 38χρονος υπήκοος Νιγηρίας, για εισαγωγή ποσότητας κοκαΐνης στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος συνελήφθη έξω από το σπίτι που διέμενε στα Πατήσια, τη στιγμή που παραλάμβανε ένα ταχυδρομικό δέμα, προερχόμενο από την Ουρουγουάη, που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης.

Κατά τη στιγμή της σύλληψης προέβαλε σθεναρή αντίσταση, απωθώντας με τα χέρια, τα πόδια και δαγκώνοντας τους αστυνομικούς, οι οποίοι τελικά τον ακινητοποίησαν.

Η κατασχεθείσα ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 732 γραμμαρίων, ήταν επιμελώς κρυμμένη εντός πλαστικού ρολού.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος μεταφοράς και διαμετακόμισης ναρκωτικών μέσω της χώρας μας.

Ο αλλοδαπός διέμενε παράνομα στη χώρα μας, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, έχοντας στην κατοχή του ένα εμφανώς πλαστό Δελτίο Αιτήσαντος Ασύλου αλλοδαπού. 

Ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή