Αύριο η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων γ΄τριμήνου

Αύριο η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων γ΄τριμήνου

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα Γ' τριμήνου 2016 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) στους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση Α21, μέσω του περιβάλλοντος taxisnet έως τις 23-09-2016 και πληρούν τις προϋποθέσεις, σύμφωνα με τους ηλεκτρονικούς ελέγχους, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΓΑ.

Την ίδια ημερομηνία θα γίνει η πληρωμή των εκκρεμών αιτήσεων (A21) έτους 2016, καθώς και των προηγούμενων ετών, για τις οποίες προσκομίστηκαν δικαιολογητικά τουλάχιστον έως τις αρχές Αυγούστου 2016 και από τον έλεγχό τους προέκυψε ότι είναι πλήρη.

Αυτή η πληρωμή αφορά 716.975 δικαιούχους και η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 226.974.174,47 ευρώ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η μεγαλύτερη, σε πλήθος δικαιούχων και δαπάνης, πληρωμή οικογενειακών επιδομάτων που έγινε από το 2013 έως σήμερα.

  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή