Στην επιτροπή Θεσμών οι εκπρόσωποι των υπερθεματιστών

Στην επιτροπή Θεσμών οι εκπρόσωποι των υπερθεματιστών

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ερχόμενη Τρίτη, 25 Οκτωβρίου, προσκλήθηκαν να προσέλθουν στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής οι εκπρόσωποι των τεσσάρων υπερθεματιστών του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Ως γνωστόν, ύστερα από πρόταση της Ν.Δ. και του κ. Ευ. Βενιζέλου η συγκεκριμένη κοινοβουλευτική επιτροπή ασχολείται με το ζήτημα της διαγωνιστικής διαδικασίας και, υπό αυτό το πρίσμα, έχει ήδη μιλήσει σε ειδική συνεδρίαση ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς. Καθώς δεν ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ερωτήσεων προς τον κ. Παππά σε εκείνη τη συνεδρίαση, αποφασίστηκε να υπάρξει και δεύτερη, πιθανότατα τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Οπως ανέφερε χθες η πρόεδρος της επιτροπής, Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, τον ΣΚΑΪ θα εκπροσωπήσουν ο διευθύνων σύμβουλος Κ. Κιμπουρόπουλος και ο επικεφαλής του νομικού τμήματος του σταθμού, Κ. Φιλιππόπουλος. Τον ΑΝΤ1 θα εκπροσωπήσει ο διευθύνων σύμβουλος του καναλιού, Στρ. Λιαρέλης.

Σύμφωνα με την κ. Χριστοδουλοπούλου, στη σχετική πρόσκληση για ακρόαση δεν είχε υπάρξει έως χθες απάντηση από την εταιρεία Alter Ego του κ. Βαγγ. Μαρινάκη. Τέλος, από την πλευρά του κ. Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος όπως ελέχθη βρίσκεται στο εξωτερικό, ζητήθηκε να αποσταλεί εγγράφως και αναλυτικά το αίτημα της επιτροπής, προκειμένου να το εξετάσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή