ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Chivas Regal Extra: Μοναδική γευστική εμπειρία με «βαριά» υπογραφή

chivas_960x600_img2
chivas_960x600_img1
chivas_960x600_img3
chivas_960x600_img4
chivas_960x600_img5
chivas_960x600_img6

Χρησιμοποιώντας μερικά από τα σπανιότερα malt whiskies από τα κελάρια παλαίωσής του, το Chivas Regal, το πρώτο luxury whisky στον κόσμο, παρουσιάζει την πρώτη νέα παγκόσμια έκδοση της γκάμας του, μετά από σχεδόν 10 χρόνια: το Chivas Regal Extra.

Με οδηγό την παράδοση από τα μέσα του 19ου αιώνα από το Αμπερντίν της Βόρειας Σκωτίας και συνεχίζοντας ευλαβικά στα χνάρια των ιδρυτών-αδελφών James και John Chivas, ο Colin Scott, Master Blender του Chivas Regal, δημιούργησε ένα μοναδικό blended whisky, φτιαγμένο για εκείνους που αναζητούν πάντα το κάτι παραπάνω.

Το φρουτώδες, γλυκό άρωμά του, με «νότες» από ώριμα αχλάδια, κρεμώδη καραμέλα βουτύρου και μια ιδέα πιπερόριζας, το καθιστά ξεχωριστό, ενώ η γεύση από τα ώριμα αχλάδια που μένουν στον ουρανίσκο, με γλυκές τροπικές γεύσεις πεπονιών και απαλές «πινελιές» καραμέλας και βανίλιας, αναμεμειγμένες με πικάντικα «ίχνη» κανέλας και υποψία αμυγδάλων, συνθέτουν μια διαρκή και συγκλονιστική επίγευση.

Το Chivas Regal Extra, για τη δημιουργία του οποίου, μεταξύ σπανίων malt, δίνεται έμφαση στα whiskies που ωριμάζουν σε βαρέλια Oloroso sherry από την Ισπανία, τοποθετείται ανάμεσα στο Chivas 12 και Chivas 18.

chivas-regal-extra-monadiki-geystiki-empeiria-me-varia-ypografi0

 «Αυτή είναι η πρώτη νέα παγκόσμια έκδοσή μας από το 2007. Η ποιότητά της επιβεβαιώνεται από την πλούσια και εξαιρετική γεύση του, που έχουμε δημιουργήσει χρησιμοποιώντας κάποια από τα πιο σπάνια whisky μας, χτισμένη σε μία πλούσια βάση από malts που έχουν ωριμάσει σε βαρέλια που είχαν προηγουμένως sherry», περιγράφει ο Colin Scott, Master Blender του Chivas Regal.

«Αυτή η διαδικασία δημιουργεί μια έντονη γευστική εμπειρία και ένα whisky που αναδεικνύει το χαρακτήρα αυτού του μοναδικού μείγματος, οδηγώντας το σε ένα εντελώς νέο επίπεδο», προσθέτει.

Σαν αυθεντικό μέλος της οικογένειας του Chivas Regal, που μετρά πωλήσεις 4,6 εκατομμυρίων κιβωτίων των 9 λίτρων ετησίως, σε πάνω από 150 χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική, η νέα έκδοση της γκάμας του δεν θα μπορούσε παρά να περιέχει όλα τα αισθητικά χαρακτηριστικά ενός whisky κλασικής πολυτέλειας. Τα πλούσια χρώματα στο κουτί και τη φιάλη του, αλλά και η premium αισθητική του, μπορούν να το μετατρέψουν σε ένα ιδανικό δώρο.

Το Chivas Regal Extra είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης από τα μέσα Οκτωβρίου.