Εκτός ΕΡΤ με αιχμές ο κ. Στ. Καπάκος

Εκτός ΕΡΤ με αιχμές ο κ. Στ. Καπάκος

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εσωτερική διαμάχη για τη διαμόρφωση του ενημερωτικού προγράμματος της ΕΡΤ αποδίδεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η αποπομπή του Σταύρου Καπάκου από τη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης. Η σχετική απόφαση ελήφθη από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ με ψήφους τέσσερις έναντι μιας. Ο κ. Καπάκος είχε προσληφθεί στην ΕΡΤ από την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της, προερχόμενος από την «Αυγή», όπου ήταν διευθυντής σύνταξης. Η επίδοση από δικαστικό κλητήρα του εγγράφου με το οποίο του γνωστοποιήθηκε η απόφαση του Δ.Σ. για διακοπή συνεργασίας, με επίκληση την «άρνηση συμμόρφωσης», προκάλεσε την αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σχολίασε στο Τwitter ότι η διαδικασία αποτελεί «μελανό σημάδι για την ΕΡΤ».

Ο ίδιος ο Σταύρος Καπάκος, σε επιστολή που απηύθυνε προς τους εργαζομένους της ΕΡΤ, υπό τον τίτλο «Διότι δεν συνεμορφώθην», αφήνει αιχμές για συγκεκριμένα πρόσωπα, χωρίς να τα κατονομάζει: «Αλλοι όμως αποδεικνύονται μικροί έως και μοιραίοι. Ηρθα στην ΕΡΤ για δουλειά και όχι δουλειές. Καταλαβαινόμαστε τώρα…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή