Στο «Νίκος Γκάλης» ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Στο «Νίκος Γκάλης» ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπάσκετ παρακολούθησε χθες το βράδυ ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος. Συγκεκριμένα βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο στην περιοχή του Παπάγου, προκειμένου να παρακολουθήσει τον ερασιτεχνικό αγώνα ανάμεσα στην ομάδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την αντίστοιχη ομάδα της εταιρείας CocaCola – 3Ε, στο πλαίσιο του εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Αθηνών, ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης».

Τα μέλη της ομάδας μπάσκετ εργάζονται και ανήκουν στο ανθρώπινο δυναμικό που απασχολεί η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών (ψάλτες, οδηγοί, προσωπικό ασφαλείας – όλοι λαϊκοί) και στον ελεύθερο χρόνο τους αγωνίζονται στο πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα της.

Ο Μακαριώτατος σύμφωνα με τους συνοδούς του σχολίαζε τις κινήσεις των παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο ημίχρονο οι παίκτες και των δύο ομάδων ανέβηκαν στην εξέδρα για να ζητήσουν την ευχή του και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Μακαριώτατος τους συνεχάρη και τους συνέστησε να συνεχίσουν να αγαπούν τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Coca-Cola.

Στο «Νίκος Γκάλης» ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος-1
Στο «Νίκος Γκάλης» ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή