O Κ. Μίχαλος προσκάλεσε τον Μπ. Ομπάμα να επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα

O Κ. Μίχαλος προσκάλεσε τον Μπ. Ομπάμα να επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσκληση στον απερχόμενο Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να επισκεφθεί εκ νέου την Ελλάδα ως κεντρικός ομιλητής σε επιχειρηματικό φόρουμ που θα διοργανώσει το Σεπτέμβριο του 2017 το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας απηύθυνε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος, σύμφωνα με το ΑΠΕ -ΜΠΕ. 

Κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου που παρέθεσε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προν τιμή του Αμερικανού Προέδρου, ο κ. Μίχαλος είχε την ευκαιρία για μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον κ. Ομπάμα, εστιάζοντας στην αναγκαία στήριξη που πρέπει να συνεχίσει να παρέχει προς τη χώρα μας όσο παραμένει ακόμη Πρόεδρος, αλλά και μετά την ολοκλήρωση της θητείας του για την προώθηση των δίκαιων ελληνικών αιτημάτων σχετικά με την ελάφρυνση του χρέους που θα δώσει τη δυνατότητα στη χώρα μας να προχωρήσει με γρηγορότερα βήματα για την έξοδο από την κρίση.

Ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ είχε συνομιλίες και με Αμερικανούς αξιωματούχους που συνόδευαν τον κ. Ομπάμα, όπου διαπιστώθηκε η πρόθεσή τους για στενότερη επιχειρηματική συνεργασία και υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή