Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για την πορεία του Πολυτεχνείου

Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για την πορεία του Πολυτεχνείου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ ολοκληρώνεται σήμερα η επέτειος για το Πολυτεχνείο. Περίπου 4.000 αστυνομικοί θα είναι επί ποδός για την αποφυγή επεισοδίων.

Λόγω της πορείας θα υπάρξουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, το οποίο περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες. Ακόμη, θα τροποποιηθούν τα δρομολόγια και οι στάσεις των λεωφορείων και των τρόλεϊ. Από την ΕΛ.ΑΣ. συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων στην περιοχή του κέντρου.

Η ΕΛ.ΑΣ. παραμένει και σήμερα σε εγρήγορση υπό τον φόβο επεισοδίων στην αποψινή πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Η εντολή που έχει δοθεί στους αστυνομικούς είναι να περιορίσουν τη δράση των ομάδων αντιεξουσιαστών που θα θελήσουν να προκαλέσουν επεισόδια στην πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ. Σε περίπτωση που ξεσπάσουν ταραχές, το «σχέδιο Β» της ΕΛ.ΑΣ. είναι να κατευθύνει τους αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια και να περιορίσει εκεί τα όποια επεισόδια σημειωθούν.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή