Ωρες αγωνίας για τον Κωστή Στεφανόπουλο

Ωρες αγωνίας για τον Κωστή Στεφανόπουλο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαιτέρως κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου ο οποίος νοσηλεύεται από το βράδυ της Πέμπτης στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό Αντώνιο Δημητρακόπουλο, τομεάρχη Παθολογικού Τομέα του «Ερρίκος Ντυνάν», και διευθυντή του Γ΄ Παθολογικού Τμήματος, παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική εικόνα του πρώην Προέδρου, «βαίνει επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων».

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν:  «ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος νοσηλεύεται στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016. Εισήχθη με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια. Κλινικά και απεικονιστικά διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως. Παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική του εικόνα βαίνει επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως ιδιαιτέρως κρίσιμη».

Η υγεία του 90χρονου πολιτικού είναι ήδη επιβαρυμένη από προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει παλαιότερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή