Franchise στην εκπαίδευση με το κύρος και την αξιοπιστία του μεγαλύτερου Φροντιστηριακού Ομίλου στην Ελλάδα

Franchise στην εκπαίδευση με το κύρος και την αξιοπιστία του μεγαλύτερου Φροντιστηριακού Ομίλου στην Ελλάδα

4' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι ο μεγαλύτερος Φροντιστηριακός Όμιλος στην Ελλάδα με 57 παραρτήματα σε όλη τη χώρα και περισσότερους από 6.000 μαθητές να φοιτούν φέτος σε αυτά.

Το πρώτο Φροντιστήριο Πουκαμισάς ιδρύθηκε το 1989 στον Πειραιά από τον μαθηματικό κύριο Αθανάσιο Πουκαμισά που είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς καθιερώθηκαν ως η πρώτη επιλογή στη συνείδηση των μαθητών, αλλά και των γονέων και κηδεμόνων τους, εξαιτίας της πολύ υψηλής ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών τους και της άρτιας οργάνωσης που χαρακτηρίζει τη λειτουργία τους.

Ως επακόλουθο του εξαίρετου εκπαιδευτικού έργου που επιτελούν τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, οι μαθητές τους διαχρονικά σημειώνουν σπουδαίες επιτυχίες στις Πανελλαδικές εξετάσεις, επιτυγχάνοντας την εισαγωγή τους στις σχολές της πρώτης προτίμησής  τους σε πολύ υψηλό ποσοστό.

Φέτος 887 μαθητές των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς εισήχθησαν σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ την τελευταία τριετία τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είχαν 2.487 επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις! (Για να δείτε τους επιτυχόντες του Ομίλου πατήστε εδώ)

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς εφαρμόζουν ένα Πρότυπο σύστημα εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων, το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς που αποδεικνύεται στην πράξη ότι αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Το μάθημα στο τραπέζι, η καινοτομία των φύλων εργασίας, η προσομοίωση των εξετάσεων με στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων και η παρακολούθηση της εκπαιδευτικής πορείας του μαθητή είναι μία σειρά πρωτότυπων εκπαιδευτικών εργαλείων  που έχουν σαν στόχο τους, τη βελτίωση του κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Franchise στην εκπαίδευση με το κύρος και την αξιοπιστία του μεγαλύτερου Φροντιστηριακού Ομίλου στην Ελλάδα-1

Οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρουν τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είναι πιστοποιημένες με σύστημα ISO 9001:2008 από την TUV HELLAS, προκειμένου να επιτυγχάνεται η ομοιογενής και υψηλότατου επιπέδου λειτουργία όλων των διδακτηρίων του Ομίλου.

Franchise στην εκπαίδευση με το κύρος και την αξιοπιστία του μεγαλύτερου Φροντιστηριακού Ομίλου στην Ελλάδα-2

Παράλληλα, στα πλαίσια του Ομίλου λειτουργεί και ο εκδοτικός του οίκος, οι «Εκδόσεις Πουκαμισάς» που παράγουν τα αρτιότερα βοηθήματα, για όλα τα σχολικά μαθήματα τα οποία κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας.

Franchise στην εκπαίδευση με το κύρος και την αξιοπιστία του μεγαλύτερου Φροντιστηριακού Ομίλου στην Ελλάδα-3

Ενδεικτικό της αποδοχής και της εκτίμησης που χαίρει ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς από ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα είναι το γεγονός ότι από το 2013 μέχρι σήμερα, έχουν λειτουργήσει 39 νέα Φροντιστήρια Πουκαμισάς με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise) ενώ η ανάπτυξη του Ομίλου συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς.

Από φέτος και ύστερα από ένα διάστημα διετούς πιλοτικής εφαρμογής ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς υλοποίησε ευρέως τη νέα του υπηρεσία για μαθητές του Δημοτικού, τα «Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς» σε 43 εκπαιδευτήρια του σε όλη την Ελλάδα.

Τα «Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς» έχουν σαν στόχο τους, οι μαθητές του Δημοτικού να χτίσουν γερές εκπαιδευτικές βάσεις και αυτό το επιτυγχάνουν μέσω της καθημερινής υποστήριξης της μελέτης τους με ιδιαίτερη έμφαση στα μαθήματα της Γλώσσας και των Μαθηματικών.

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, από το 2003 έχει εισέλθει και στο χώρο των Ξένων Γλωσσών και της Πληροφορικής όπου παρέχει πλήρες μοντέλο εκπαιδευτικής και επιχειρηματικής λειτουργίας διδακτηρίων επίσης αναπτυσσόμενο με τη μέθοδο δικαιόχρησης και μάλιστα καινοτόμο εξαιτίας του συνδυασμού των Ξένων Γλωσσών, της Πληροφορικής και των Μαθημάτων Δημοτικού Πουκαμισάς, με στόχο την κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών αναγκών που μπορεί να έχει ένας μαθητής της ηλικίας των 6-12 ετών.

Οι προτάσεις επαγγελματικής προοπτικής μέσω του συστήματος δικαιόχρησης (franchise) από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς σας δίνει σήμερα τη δυνατότητα να «επιχειρήσετε» στον κλάδο της εκπαίδευσης  με το κύρος, την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία του μεγαλύτερου Φροντιστηριακού Ομίλου στην Ελλάδα.

Οι προτάσεις franchise του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι οι εξής :

·        Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Πουκαμισάς και Κέντρο Μαθημάτων Δημοτικού Πουκαμισάς

·        Εκπαιδευτικός Πολυχώρος Πουκαμισάς, δηλαδή Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, Κέντρο Μαθημάτων Δημοτικού, Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Κέντρο Πληροφορικής σε έναν ενιαίο εκπαιδευτικό πολυχώρο

·        Κέντρο Μαθημάτων Δημοτικού Πουκαμισάς

·        Κέντρο Μαθημάτων Δημοτικού Πουκαμισάς και Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Πουκαμισάς

Σε ποιους απευθύνονται οι επιχειρηματικές προτάσεις του Ομίλου ;   

Οι εκπαιδευτικές και επιχειρηματικές  προτάσεις του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς  απευθύνονται σε :

·        Καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων, Δασκάλους και Καθηγητές Ξένων Γλωσσών, που θα ήθελαν να ιδρύσουν το δικό τους εκπαιδευτήριο του Ομίλου μας και να εργαστούν σε αυτό, ως καθηγητές και Διευθυντές σπουδών.

·        Άτομα με ακαδημαϊκό προφίλ (στελέχη επιχειρήσεων, τραπεζιτικοί κ.α) που τους ταιριάζει ο τομέας της εκπαίδευσης και έχουν εμπειρία στη διαχείριση και στο συντονισμό ομάδας εργαζομένων.

·        Επιχειρηματίες που τους ενδιαφέρει να επενδύσουν στον κλάδο της εκπαίδευσης, με την προϋπόθεση της συνεργασίας με εκπαιδευτικούς σε διοικητικό επίπεδο, τους οποίους ο Όμιλος θα έχει αξιολογήσει και εγκρίνει.

·        Φροντιστές που επιθυμούν να μετασχηματίσουν την υφιστάμενη δομή τους σε δομή του Ομίλου  και να επωφεληθούν από την εκπαιδευτική οργάνωση, την εξωστρέφεια και την διαφήμιση που ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς προσφέρει σε όλους τους συνεργάτες του.  

Ποιο είναι το κόστος της επένδυσης ;

To συνολικό κόστος επένδυσης για τη λειτουργία ενός εκπαιδευτικού κέντρου Πουκαμισάς ξεκινά από τις 20.000 ευρώ για την δημιουργία ενός Κέντρου Μαθημάτων Δημοτικού Πουκαμισάς και αυξάνεται ανάλογα με τα εκπαιδευτικά προϊόντα τα οποία θα θελήσετε να υλοποιήσετε. 

 

Που θα πάρω περισσότερες πληροφορίες ;  

Πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρηματικές προτάσεις του Ομίλου, μπορείτε να λάβετε επικοινωνώντας με τον Διευθυντή Ανάπτυξης κο Περικλή Χατζημιχάλη, προκειμένου να προγραμματίσετε μία προσωπική συνάντηση στα τηλέφωνα 210 4112507 ή 6931 823 222.

Παράλληλα ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς διοργανώνει τις κάτωθι ενημερωτικές ημερίδες franchise, στις οποίες θα παρουσιάσει τις εκπαιδευτικές και επιχειρηματικές του προτάσεις :

·        Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 16:00 – 18:00 στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης στον Πειραιά, Σωτήρος & Αλκιβιάδου 132, 5ος όροφος ενημερωτική ημερίδα franchise για τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης  Πουκαμισάς.

·        Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 16:00 – 18:00 στον ίδιο χώρο ενημερωτική ημερίδα franchise για τα Μαθήματα Δημοτικού Πουκαμισάς.

Η συμμετοχή στις ενημερωτικές μας ημερίδες είναι δωρεάν και για να δηλώσετε την παρουσία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 4112507 (Διεύθυνση Ανάπτυξης), είτε να ακολουθήσετε τον ακόλουθο σύνδεσμο :

http://www.poukamisas.gr/frontistiria/nea-anakoinoseis/genika-nea/enimerotikes-imerides-franchise-dekemvrios-2016#forma

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή