Ξεκινάμε τον κόσμο μαζί

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ώρα 10 το πρωί. Έχει εδώ και ώρες ξημερώσει. Βγαίνεις στο δρόμο και όλα βρίσκονται σε κίνηση. Τα προϊόντα στα ράφια, αγοράζεις βιαστικά έναν καφέ, πηγαίνοντας στις δουλειές σου. Πού και πού ακούγεται κάποιο αεροπλάνο να περνά πάνω από το κεφάλι σου. Σπάνια σκέφτεσαι πώς βρίσκονται όλα στη θέση τους- εκείνους που «ξεκινούν» τον κόσμο για εμάς.

Ξεκινάμε τον κόσμο μαζί-1

Ο Nescafé μας υπενθυμίζει με ένα βίντεο όλους εκείνους που από νωρίς ξυπνούν για να ετοιμάσουν την καθημερινότητά μας. Με τη νέα του καμπάνια, ο οικείος σε όλους μας καφές, μας συστήνει αληθινούς επαγγελματίες που εργάζονται και πίνουν τον πρωινό τους καφέ, όταν όλοι κοιμούνται. Έτσι, ερχόμαστε πιο κοντά στους εργαζομένους, που αφανώς διευκολύνουν τη ζωή μας.

Ξεκινάμε τον κόσμο μαζί-2

Δεν θα ήταν ξεχωριστή εμπειρία να μπαίναμε για μία ημέρα στη ζωή ενός… πιλότου ή ενός κτηνοτρόφου και να μοιραζόμασταν το πολύ πρωινό ξύπνημα μαζί τους; Οι πτυχές της επαγγελματικής τους ζωής, οι σκέψεις τους, οι δυσκολίες του επαγγέλματός τους. Άραγε τι να αισθάνεται εκείνη η νεαρή κοπέλα, που περιμένει κάθε πρωί στις 5:30 το λεωφορείο;  Η πραγματικότητά τους θα υπενθύμιζε σε όλους μας πόσα κάνουμε ο ένας για τον άλλο χωρίς να μας περνά από το μυαλό, ότι εκείνη τη στιγμή δίνουμε και βελτιώνουμε τη ζωή κάποιου.

Ξεκινάμε τον κόσμο μαζί-3

Η κατανόηση της συνεισφοράς των επαγγελματιών αυτών προς όλους μας δημιουργεί πραγματικά ένα ζεστό συναίσθημα, ίσως και… γλυκό, σαν τον πρώτο καφέ της ημέρας μας. Η προσφορά τους, ειδικά με επαγγέλματα που απαιτούν φυσική προσπάθεια, εγρήγορση και αφοσίωση, και η δουλειά τους για να έχουμε μία πιο άνετη και ποιοτική ημέρα συγκινεί και αξίζει τη μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη μας. Για αυτό και ο Nescafé, με την καμπάνια του ευχαριστεί και πλέκει μια "ωδή" στους καθημερινούς αληθινούς επαγγελματίες που ξεκινούν την ημέρα τους νωρίς. Τι πιο ενδιαφέρον από το να συνδεθούμε με τη ζωή τους μέσω της εικόνας και να αισθανθούμε ότι κάθε μέρα ξεκινάμε τον κόσμο μαζί!

 

Sponsored by Nescafé

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή