Εκκληση Μπουτάρη – Τζιτζικώστα για αναστολή των κινητοποιήσεων του ΟΑΣΘ

Εκκληση Μπουτάρη – Τζιτζικώστα για αναστολή των κινητοποιήσεων του ΟΑΣΘ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αναστολή των κινητοποιήσεων των εργαζομένων του ΟΑΣΘ που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας ζητούν οι εκπρόσωποι των φορέων της πόλης, μετά τη ρητή δέσμευση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στη διάρκεια της σύσκεψης που είχε μαζί τους, ότι θα δώσει εντολή και τη Δευτέρα θα μπουν οι απαιτούμενες υπογραφές, ώστε να ξεπεραστούν τα οποία προβλήματα υπάρχουν και να εκταμιευθεί το ποσό για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ολοι οι εκπρόσωποι φορέων που συμμετείχαν στη σύσκεψη τόνισαν την ανάγκη να υπάρξει αναστολή της επίσχεσης εργασίας, μετά από αυτή την εξέλιξη.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, που είχε ζητήσει από τον πρωθυπουργό να μην φύγει από τη Θεσσαλονίκη αν δεν δώσει λύση στο θέμα του ΟΑΣΘ, απηύθυνε έκκληση στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ να αναστείλουν την επίσχεση εργασίας, με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Την αναστολή της επίσχεσης ζήτησε με δηλώσεις του και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό.

Το σωματείο των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επί του ζητήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή