Επιμένει η κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

Επιμένει η κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιόνια στα ορεινά προβλέπονται για Δευτέρα και Τρίτη σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Ο υδράργυρος αναμένεται να πέσει κατακόρυφα τις επόμενες ώρες ενώ για τη Δευτέρα η χαμηλότερη θερμοκρασία θα καταγραφεί στη Μακεδονία και Θράκη καθώς το θερμόμετρο θα δείξει από 8-14 βαθμούς ενώ στα δυτικά η θερμοκρασία θα είναι κατά 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Μάλιστα από το βράδυ αναμένονται και τοπικές χιονοπτώσεις.

Οι νότιοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν μέχρι και τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα είναι σε βαθμιαία πτώση στα κεντρικά και βόρεια της χώρας.

Στην Αττική προβλέπονται για σήμερα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά διαστήματα ισχυρές και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιο το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη όπου όμως ο υδράργυρος θα πέσει πιο χαμηλά από 10-14 βαθμούς Κελσίου με ακόμα μεγαλύτερη πτώση από το βράδυ.

Για την Τρίτη η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και βαθμιαία σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας. Καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν στα ανατολικά και νότια, οι οποίες πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρές στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο καθώς και την Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα είναι σε βαθμιαία πτώση από τα βόρεια.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή