ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

epidauros-thumb-large--2

Ορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου έπειτα από σχετική απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού,  Λυδίας Κονιόρδου.

Το νέο Δ.Σ. του Φεστιβάλ απαρτίζεται από τον κ. Μηλιό Γιάννη, καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο ΕΜΠ στην θέση του Προέδρου, ως αντιπρόεδρος ορίστηκε ο κ. Σταυριανός Πέτρος , Δικηγόρος και μέλη: Κουρουπός Γιώργος, συνθέτης, Λαμπρινουδάκης Βασίλης, Ομότιμος καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας, ΕΚΠΑ, η κα. Γιαννοπούλου Έφη, μεταφράστρια- Κριτικός, η κα. Φωστέρη Μάρθα, Κοινωνιολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια Ιδρυτικό μέλος ΚΕΘΕΑ, και ο κ. Ερηνάκης Νίκος, Οικονομολόγος, Δρ Πολιτικής Φιλοσοφίας και Φιλοσοφίας  της Τέχνης

Το σκεπτικό της απόφασης αναλύεται ως εξής: Η γνωστή ρήξη μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του είχε οδηγήσει τον θεσμό σε αδράνεια και ουσιαστικά, σε αδιέξοδο. Η απόφαση ορισμού νέου διοικητικού συμβουλίου ήταν αναγκαία ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή, σταθερή και εύρυθμη λειτουργία του Φεστιβάλ προς όφελος όλων.