Δίκη ΧΑ: «Σχεδιασμένη και συντονισμένη η επίθεση στο Πέραμα»

Δίκη ΧΑ: «Σχεδιασμένη και συντονισμένη η επίθεση στο Πέραμα»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «σχεδιασμένη και συντονισμένη επίθεση» με σαφή ανθρωποκτόνο πρόθεση μίλησε στην κατάθεσή του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων της Αθήνας ο Μιχάλης Βαξεβάνης, ηλεκτροσυγκολλητής στη Ζώνη Περάματος ο οποίος παρίσταται και ως πολιτικός ενάγων στη δίκη για τη Χρυσή Αυγή.

Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Χρυσή Αυγή «βγήκε μπροστά», για να καθαρίσει η Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη από τους κομμουνιστές, κατ´ εντολήν μεγαλοεργολάβων.

Κατά την κατάθεση του μάρτυρα, η υπεράσπιση θορυβεί, με αποτελεσμα η προεδρος κυρία Μαρία Λεπενιώτη να κάνει παρατήρηση. «Δεν ακούτε, θα ρωτάτε μετά τα ίδια πράγματα και θα σας απαντώ ότι τα είπε», σχολίασε.

Λίγο αργότερα, όταν στον μάρτυρα ερωτήσεις υπέβαλε η συνήγορος Πολιτικής Αγωγής κυρία Ελένη Ζαφειρίου, η πρόεδρος διέκοψε τη διαδικασία λόγω της έντασης με την υπεράσπιση.

«Ας όψεται ο Καραμανλής που σας έκανε νόμιμο κόμμα!», ακούστηκε προς την Πολιτική Αγωγή του ΚΚΕ, από τα έδρανα της υπεράσπισης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή