Εντολή στην Κρατική Ασφάλεια για εξέταση μαρτύρων σχετικά με τις καταγγελίες ΚΚΕ

Εντολή στην Κρατική Ασφάλεια για εξέταση μαρτύρων σχετικά με τις καταγγελίες ΚΚΕ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμεσες υπήρξαν οι ενέργειες του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ηλία Ζαγοραίου, μετά την παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κυρίας Ξένης Δημητρίου, για κατεπείγουσα διερεύνηση των καταγγελιών για τις ύποπτες συνακροάσεις στα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό.

Ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός κ. Γ. Νούλης που ανέλαβε την έρευνα – κατεπείγουσα λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης – ήδη απέστειλε στην Κρατική Ασφάλεια, έγγραφο με το οποίο ζητά να εξετασθούν άμεσα ως μάρτυρες στελέχη και αρμόδιοι παράγοντες από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, ενώ διέταξε και τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στις τηλεφωνικές γραμμές του Περισσού, από ειδικούς του ΟΤΕ και της ΑΔΑΕ.

Με ανακοίνωση του, χθες, το ΚΚΕ κατήγγειλε επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της Κ.Ε του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ, και του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές, κατά τον Περισσό, προκαλούνται από άγνωστο κέντρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή