ΕΛΑΣ: Συνελήφθη 35χρονος που πιθανώς εμπλέκεται στην υπόθεση επίθεσης κατά της Κ. Κούνεβα

ΕΛΑΣ: Συνελήφθη 35χρονος που πιθανώς εμπλέκεται στην υπόθεση επίθεσης κατά της Κ. Κούνεβα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη 35χρονου Αλβανού, που ενδέχεται να εμπλέκεται στην επίθεση με καυστικό οξύ κατά της Κωνσταντίνας Κούνεβα το 2008, προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Ο άνδρας συνελήφθη στη Δραπετσώνα την Τετάρτη, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος του εντάλματα σύλληψης από τους ανακριτές Αθήνας και Πειραιά, για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, τον Δεκέμβριο του 2007 στο Νέο Κόσμο και τη δολοφονία της συζύγου νονού της νύχτας, τον Μάιο του 2009, σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια.

Σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς της Αστυνομίας, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του συλληφθέντα για την επίθεση στην κ. Κούνεβα, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ενδείξεις από την κύρια ανάκριση ότι πιθανόν να έχει σχέση.

Για την ώρα, η Ασφάλεια δεν έχει παραλάβει παραγγελία της αρμόδιας ανακρίτριας προκειμένου να διερευνήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Παραγγελία για διερεύνηση έλαβε η ΕΛΑΣ για την υπόθεση του δικηγόρου, κ. Σαράκη, ο οποίος κλήθηκε σήμερα στην Ασφάλεια Αττικής και αναγνώρισε σε μεγάλο ποσοστό τον 35χρονο ως τον δράστη της επίθεσης σε βάρος του.

Ο Παύλος Σαράκης είχε δεχτεί την επίθεση με βιτριόλι το 2007, μετά από αποκαλύψεις για υποθέσεις μαστρωπίας και υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για να διορθωθεί η ζημιά που υπέστη στο πρόσωπο.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή Πειραιά για τη δολοφονία της γυναίκας στα Καμίνια και το Σάββατο θα οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή Αθηνών για την υπόθεση του Παύλου Σαράκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή