Ένταση, επεισόδια μεταξύ μεταναστών και πυροβολισμοί στη Σούδα της Χίου

Ένταση, επεισόδια μεταξύ μεταναστών και πυροβολισμοί στη Σούδα της Χίου

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα την Κυριακή στη Σούδα της Χίου μεταξύ μεταναστών ενώ τουλάχιστον πέντε εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα επεισόδια ξεκίνησαν εντός του λεωφορείου που μεταφέρει του μετανάστες στο hot spot της ΒΙΑΛ. Άλλοι μετανάστες άρχισαν να σπάνε τα τζάμια του λεωφορείου ενώ υπήρξε και έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Οι διαμάχες επεκτάθηκαν στους γύρω χώρους, με ανελέητο πετροπόλεμο ακόμα και σε παρακείμενο καφενείο, οι πελάτες του οποίου έτρεχαν πανικόβλητοι προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο.

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου έριξε στον αέρα με το κυνηγητικό του όπλο προκειμένου να φοβηθούν οι μετανάστες, ενώ όλοι καταγγέλλουν την απουσία της αστυνομίας. Ο άνδρας κρατείται για άσκοπους πυροβολισμούς και το πρωί της Δευτέρας θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα τουλάχιστον πέντε τραυματίες. Ο τραυματισμός τους δεν προέκυψε από τους πυροβολισμούς του ιδιοκτήτη του καφενείου αλλά από τον μεταξύ τους τσακωμό.

Το βίντεο με τις μαρτυρίες του τοπικού Alithia TV

Πηγή Σκάι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή