Γίνε κι εσύ Άγιος Βασίλης μέσα από τα «ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ

Γίνε κι εσύ Άγιος Βασίλης μέσα από τα «ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να κάνετε πραγματικότητα την ευχή ενός παιδιού, αγοράζοντάς του ένα δώρο για τα Χριστούγεννα; Ή μάλλον ένα… «ευχοστολίδι»!

Τα «ευχοστολίδια» για άλλη μία χρονιά ενσαρκώνουν το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων, την προσφορά και την αγάπη στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Τι είναι όμως τα «ευχοστολίδια»;

Χιλιάδες παιδιά που υποστηρίζονται από τα σωματεία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και τα «Παιδικά Χωριά SOS», έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας τη δική τους χριστουγεννιάτικη ευχή. Οι ευχές των παιδιών έχουν δημιουργήσει τέσσερις μοναδικές εκθέσεις ζωγραφικής που σας περιμένουν να τις επισκεφθείτε έως 31/12/2016 στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Smart Park στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Γίνε κι εσύ Άγιος Βασίλης μέσα από τα «ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ-1

Αφού λοιπόν θαυμάσετε τις υπέροχες δημιουργίες τους, έρχεται η ώρα να γίνετε εσείς ο Άγιος Βασίλης τους! Διαλέγοντας το αγαπημένο σας «ευχοστολίδι», μπορείτε να αγοράσετε το δώρο που απεικονίζεται, κάνοντας έτσι πραγματικότητα την ευχή ενός παιδιού.

Με την παράδοση του δώρου οι «Άγιοι Βασίληδες» θα λαμβάνουν ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά!

Γίνε κι εσύ Άγιος Βασίλης μέσα από τα «ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ-2

Ο ΟΠΑΠ για τρίτη συνεχή χρονιά δίνει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες παιδιά να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, μέσα από μια απλή ζωγραφιά. Από το 2014, με τη βοήθεια χιλιάδων πολιτών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και με τη συνδρομή των εργαζομένων του, έχει προσφέρει περισσότερα από 5.000 «ευχοστολίδια» σε παιδιά που είχαν ανάγκη κάποιον να τους θυμίσει τι σημαίνει το «πνεύμα των Χριστουγέννων».

Γίνε κι εσύ Άγιος Βασίλης μέσα από τα «ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ-3

Όμως ο ΟΠΑΠ, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να διατηρηθεί η μαγεία των Χριστουγέννων όλο τον χρόνο, δεν σταματά τις δράσεις του εκεί. Προχωρά ακόμα στην υλοποίηση έργων υποδομής στους φορείς και τα ιδρύματα που συμμετέχουν, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των παιδιών. Αντίστοιχα έργα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε περισσότερα από 10 ιδρύματα και σωματεία των φορέων που συμμετείχαν το προηγούμενα χρόνια στο πρόγραμμα.

Γίνε κι εσύ Άγιος Βασίλης μέσα από τα «ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ-4

Αυτά τα Χριστούγεννα γίνετε εσείς ο Άγιος Βασίλης. Με ένα μόνο «ευχοστολίδι» μπορείτε να κάνετε ένα παιδί ευτυχισμένο. Γιατί τι άλλο είναι τα Χριστούγεννα, αν όχι μια ευκαιρία για να προσφέρουμε αγάπη και χαρά σε όσους το έχουν περισσότερη ανάγκη…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή