ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνε κι εσύ Άγιος Βασίλης μέσα από τα «ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ

gine-ki-esy-agios-vasilis-mesa-apo-ta-eychostolidia-toy-opap-2166388

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να κάνετε πραγματικότητα την ευχή ενός παιδιού, αγοράζοντάς του ένα δώρο για τα Χριστούγεννα; Ή μάλλον ένα… «ευχοστολίδι»!

Τα «ευχοστολίδια» για άλλη μία χρονιά ενσαρκώνουν το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων, την προσφορά και την αγάπη στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Τι είναι όμως τα «ευχοστολίδια»;

Χιλιάδες παιδιά που υποστηρίζονται από τα σωματεία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και τα «Παιδικά Χωριά SOS», έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας τη δική τους χριστουγεννιάτικη ευχή. Οι ευχές των παιδιών έχουν δημιουργήσει τέσσερις μοναδικές εκθέσεις ζωγραφικής που σας περιμένουν να τις επισκεφθείτε έως 31/12/2016 στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Smart Park στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

gine-ki-esy-agios-vasilis-mesa-apo-ta-eychostolidia-toy-opap0

Αφού λοιπόν θαυμάσετε τις υπέροχες δημιουργίες τους, έρχεται η ώρα να γίνετε εσείς ο Άγιος Βασίλης τους! Διαλέγοντας το αγαπημένο σας «ευχοστολίδι», μπορείτε να αγοράσετε το δώρο που απεικονίζεται, κάνοντας έτσι πραγματικότητα την ευχή ενός παιδιού.

Με την παράδοση του δώρου οι «Άγιοι Βασίληδες» θα λαμβάνουν ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά!

gine-ki-esy-agios-vasilis-mesa-apo-ta-eychostolidia-toy-opap2

Ο ΟΠΑΠ για τρίτη συνεχή χρονιά δίνει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες παιδιά να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, μέσα από μια απλή ζωγραφιά. Από το 2014, με τη βοήθεια χιλιάδων πολιτών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και με τη συνδρομή των εργαζομένων του, έχει προσφέρει περισσότερα από 5.000 «ευχοστολίδια» σε παιδιά που είχαν ανάγκη κάποιον να τους θυμίσει τι σημαίνει το «πνεύμα των Χριστουγέννων».

gine-ki-esy-agios-vasilis-mesa-apo-ta-eychostolidia-toy-opap4

Όμως ο ΟΠΑΠ, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να διατηρηθεί η μαγεία των Χριστουγέννων όλο τον χρόνο, δεν σταματά τις δράσεις του εκεί. Προχωρά ακόμα στην υλοποίηση έργων υποδομής στους φορείς και τα ιδρύματα που συμμετέχουν, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των παιδιών. Αντίστοιχα έργα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε περισσότερα από 10 ιδρύματα και σωματεία των φορέων που συμμετείχαν το προηγούμενα χρόνια στο πρόγραμμα.

gine-ki-esy-agios-vasilis-mesa-apo-ta-eychostolidia-toy-opap6

Αυτά τα Χριστούγεννα γίνετε εσείς ο Άγιος Βασίλης. Με ένα μόνο «ευχοστολίδι» μπορείτε να κάνετε ένα παιδί ευτυχισμένο. Γιατί τι άλλο είναι τα Χριστούγεννα, αν όχι μια ευκαιρία για να προσφέρουμε αγάπη και χαρά σε όσους το έχουν περισσότερη ανάγκη…