Ο Κυρ. Μητσοτάκης σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα

Ο Κυρ. Μητσοτάκης σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας διοργανώθηκε σήμερα ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του κόμματος και της Εθνικής Ομάδας Αστέγων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων στο Ρουφ. 

Η Εθνική Ομάδα Αστέγων είναι μια κοινωνική πρωτοβουλία με τον τίτλο «Γκολ στη φτώχεια», που αξιοποιεί το άθλημα του ποδοσφαίρου για την ενεργοποίηση και την κοινωνική επανένταξη συμπολιτών μας, που βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό στις πιο ακραίες μορφές του. Στον αγώνα ευαισθητοποίησης συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τους διεθνείς της «χρυσής ομάδας» του 2004, τον Κώστα Καραγκούνη, τον Τάκη Φύσσα, τον νυν ευρωβουλευτή της ΝΔ, Θοδωρή Ζαγοράκη. Στον ποδοσφαιρικό αγώνα συμμετείχε επίσης και ο γραμματέας της ΝΔ, κ. Λευτέρης Αυγενάκης και ο συντονιστής του στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μια πολύ κρύα μέρα σήμερα, αλλά μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ποδοσφαίρου, σε αυτό το φιλικό παιχνίδι που διοργανώσαμε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας με τη συμμετοχή κάποιων εκ των πρωταθλητών Ευρώπης 2004 και της Εθνικής Αστέγων. Τα παιδιά της Εθνικής Αστέγων ξέρουν πολύ καλή μπάλα στο γήπεδο. Και η μεγάλη πρόκληση για την επόμενη χρονιά, είναι να βγουν να παίξουν μπάλα και στο μεγάλο γήπεδο της ζωής. Πρέπει, κάποια στιγμή, σε αυτήν τη χώρα, να σχεδιάσουμε στοχευμένες κοινωνικές προοπτικές, που να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της ακραίας φτώχειας, τα οποία δυστυχώς τείνουν να κάνουν την εμφάνισή τους με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα. Με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ, και πάλι, χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Καλή χρονιά να έχουμε και να μην ξεχνάμε αυτές τις Άγιες Μέρες η προσοχή μας να στρέφεται σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή