ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για την αεροπορική τραγωδία στη Ρωσία

syllypitiria-toy-proedroy-tis-dimokratias-gia-tin-aeroporiki-tragodia-sti-rosia-2167359

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, προς τον Ρώσο ομόλογό του, μετά την αεροπορική τραγωδία της Κυριακής.

Μετά από εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Γενικός Γραμματέας της Προεδρία της Δημοκρατίας Πρέσβης κ. Γεώργιος Γεννηματάς, επικοινώνησε με τον Επιτετραμμένο της Πρεσβείας της Ρωσίας στην Αθήνα κ. Όλεγκ Μπρεντίχιν ( λόγω απουσίας του Πρέσβεως) και τον παρακάλεσε να διαβιβάσει προς τον Πρόεδρο κ. Πούτιν καθώς και προς τις οικογένειες των θυμάτων τα θερμά του συλλυπητήρια για την αεροπορική τραγωδία στο Σότσι.

Συλλυπητήρια επιστολή του προέδρου της Βουλής

Συλλυπητήρια επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, προς την ηγεσία και τον λαό της Ρωσίας για τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους.

«Είναι μεγάλη η θλίψη και η οδύνη μου για το τραγικό γεγονός της συντριβής του αεροσκάφους της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους. Ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στην Κυβέρνηση και τις Αρχές της φίλης χώρας, την αλληλεγγύη μου στους Προέδρους των δύο αντιπροσωπευτικών σωμάτων, την κ. Ματβιένκο και τον κ. Βολόντιν, με τους οποίους πρόσφατα συναντηθήκαμε, καθώς και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων και τον φίλο ρωσικό λαό», ανέφερε ο κ. Βούτσης.