ΕΜΥ: Εκτακτο καιρικό δελτίο επιδείνωσης – Χιόνια και στην Αθήνα

ΕΜΥ: Εκτακτο καιρικό δελτίο επιδείνωσης – Χιόνια και στην Αθήνα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο με κύρια χαρακτηριστικά τις πυκνές κατά τόπους χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές, κυρίως της ανατολικής χωράς, τους θυελλώδεις βοριάδες 8-9 μποφόρ στα πελάγη και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο συγκεκριμένα:

Αύριο Τετάρτη (28-12-2014):

Α. Χιονοπτώσεις σε ορεινές, ημιορεινές και σταδιακά και σε  πεδινές περιοχές στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και  Ανατολικου Αιγαίου, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στέρεα, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Πελοπόννησο (κυρίως ανατολική και βόρεια).

Β. Τοπικές καταιγίδες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκανησα.

Γ. Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι 7-8 μποφόρ και πιθανόν τοπικά 9  μποφόρ στο Ιόνιο και από το βράδυ σταδιακά και στο Αιγαίο.

Δ. Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια.

Απο την Πέμπτη (29-12-2016) έως και το Σάββατο (31-12-2016) :

Α. Χιονοπτωσεις κατά τόπους πυκνές στην ανατολική Θεσσαλία, την  Ευβοια, την ανατολική Στέρεα (συμπεριλαμβανόμενης της αττικής), την  Ανατολικη και βόρεια Πελοπόννησο, τα νησιά του αιγαίου και την  Κρητη, οι οποίες το Σάββατο (31-12-2016) βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Β. Θυελλωδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 8 με 9 και πιθανώς τοπικά 10 μποφόρ στο Αιγαίο, με βαθμιαία εξασθένηση την Παρασκευή  (30-12-2016).

Γ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα και θα σημειωθεί παγετος κατά τόπους ολικός στα κεντρικά και βόρεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή