Αγρια δολοφονία 45χρονης παιδοψυχιάτρου στη Λαμία

Αγρια δολοφονία 45χρονης παιδοψυχιάτρου στη Λαμία

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρή μέσα στο σπίτι της, με χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο και μέσα σε μια λίμνη αίματος, βρέθηκε στη Λαμία η παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα, 45 ετών. Είναι χαρακτηριστικό, ότι από νωρίς το πρωί την αναζητούσε ο αδερφός της τηλεφωνικά, χωρίς όμως να παίρνει απάντηση. Έτσι, το μεσημέρι πήγε στο σπίτι της, άνοιξε την πόρτα και βρήκε την αδερφή του στο κρεβάτι δολοφονημένη.

Σε εξέλιξη βρίσκονται ευρείες αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας. Ειδικότερα, από αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι η θανούσα έφερε πολλαπλά τραύματα στην περιοχή του λαιμού και του στήθους, από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο χώρος εξερευνήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψας – νεκροτομής της σωρού της θανούσας.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή