Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου λόγω χιονοπτώσεων και παγετού

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου λόγω χιονοπτώσεων και παγετού

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι χιονοπτώσεις και ο παγετός συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου. Ειδικότερα, στην Αρκαδία η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες αντιολισθητικές αλυσίδες στην εθνική οδό Λεβιδίου-Νεμέας και στις επαρχιακές οδούς 'Αστρους-Αγίου Πέτρου, Λεωνιδίου-Κοσμά, Αγίου Ανδρέα- Καστάνιτσας- Σίταινας- Πλάτανου και στην δασική οδό 'Ανω Οστρακίνα (χιονοδρομικό κέντρο)-Βυτίνα.

Στην Κορινθία, είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στις επαρχιακές οδούς Ξυλοκάστρου – Τρικάλων, Τρικάλων – Καρυάς, Δερβενίου – Γκούρας, Λυγιάς – Πύργου, Λουτρού – Βρυσούλων, Καλλιθέας – Ελληνικού, Γκούρας – Κιάτου, Γκούρας – Δερβενίου, Γκούρας – Λυκουριάς και Περαχώρας- Πισίων.

Στην Λακωνία η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 13ο χιλιόμετρο, έως το 14ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αγίου Δημητρίου Ζάρακος-Κρεμαστής και στην Μεσσηνία από το 28ο χιλιόμετρο, έως το 42ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καλαμάτας- Σπάρτης (μέσω Ταϋγέτου).

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή