Κλειστά λόγω κακοκαιρίας πολλά σχολεία και στην Αττική

Κλειστά λόγω κακοκαιρίας πολλά σχολεία και στην Αττική

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστά, λόγω της κακοκαιρίας παρέμειναν σήμερα, Δευτέρα, πολλά σχολεία σε όλη την επικράτεια και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ο νομός Αττικής.

Ετσι, το πρώτο κουδούνι για το 2017 δεν χτύπησε σήμερα στα σχολεία στον Διόνυσο, την 'Ανοιξη, τον 'Αγιο Στέφανο, τη Δροσιά, το Κρυονέρι, τη Ροδόπολη και τη Σταμάτα. Επίσης κλειστά, παρέμειναν τα σχολεία στον δήμο Ωρωπού (Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Αφίδνες, Κάλαμος, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Αυλώνα, Συκάμικο, Χαλκούτσι, Ωρωπός, Σκάλα Ωρωπού, Νέα Παλάτια) και το δήμο Μαραθώνα (Γραμματικό, Βαρνάβας, Μαραθώνας, Κάτω Σούλι). Τα υπόλοιπα σχολεία της Νέας Μάκρης θα παραμείνουν ανοικτά, σημειώνει σε ανακοίνωση του ο δήμος Μαραθώνα, επισημαίνοντας ότι σε «περίπτωση που υπάρξει επιδείνωση των καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί νέα ενημέρωση».

Μία επιπλέον μέρα διακοπών, λόγω κλειστών σχολείων, θα έχουν σήμερα και οι μαθητές των Κυθήρων και του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος και Ραφήνας-Πικερμίου.

Εξάλλου, στις 10 το πρωί, αντί στις 8, άνοιξαν τα σχολεία στην Παιανία.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Καραμέρο, είναι νωρίς για να ληφθεί απόφαση για το εάν θα ανοίξουν αύριο όλα τα σχολεία, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν σε κάθε περιοχή. Πάντως, η Περιφέρεια, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Καραμέρος, είναι σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τους δήμους του νομού.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή